8 آوریل 2018 - 16:04

بهترین وکیل خانواده خانم در غرب تهران

وکیل خانواده کیست ؟

وکیل خانواده خوب کسی است که در حوزه دعاوی خانواده متخصص باشد . نظر به اهمیت خانواده و دعاوی مربوط به آن و ضرورت تخصص و تجربه و رعایت جنبه های اخلاقی و اجتماعی ، در رسیدگی به این گونه دعاوی ، در بسیاری از کشورها دادگاه خانواده جهت رسیدگی به دعاوی خانواده تأسیس شده است . بر همین مبنا نیز قانون حمایت خانواده تصویب گردید. وکیل خانواده با تسلط بر قانون حمایت خانواده و قوانین مرتبط با آن در دادگاه های خانواده فعالیت می کند.

صلاحیت دادگاه خانواده در قانون جدید عبارتست از :

نامزدی و خسارات ناشی از برهم زدن آن

نکاح دائم ، موقت و اذن در نکاح

شروط ضمن عقد

ازدواج مجدد

جهیزیه

مهریه

نفقه زوجه و اجرت المثل ایام زوجیت

تمیکن و نشوز

طلاق ، رجوع ، فسخ و انفساخ نکاح ، بذل مدت و انقضاء آن

حضانت و ملاقات طفل

نسب

بر خلاف ظاهر ساده این گونه دعاوی ، گاهی اشتباه در انتخاب بهترین مسیر مناسب و یا بی اطلاعی از قانون و رویه قضائی برای همیشه افراد را درگیر مشکلات می کند.

بهترین وکیل خانواده در تهران

وکالت ، شغلی دانش بنیان است و بهترین وکیل خانواده ناگزیر است در مسیر احقاق حق موکل خود و موفقیت در پرونده ، تسلط  کامل بر قوانین و مقررات و نظریات فقهی و حقوقی در حوزه دعاوی خانواده بصورت تخصصی داشته باشد ؛ چرا که احکام دادگاه ها باید مستدل و مستند باشد و در راستای همین امر ، صدور حکم بر مبنای استدلالات صحیح حقوقی و مستندات قانونی لازم می باشد .

چه بسا گاهی حکمی از دادگاه بدوی توسط افراد اخذ گردد ولیکن به دلیل اینکه به صورت صحیح صادر نشده ، در مراجع عالی تر قضائی تهران نقض گردد و موجب از دست رفتن زمان ، هزینه و حق افراد گردد . در اینجاست که لزوم وجود یک وکیل مجرب در پرونده مشخص می گردد . بخصوص اینکه دادگاه ها در زمان محدود خود با حجم انبوه پرونده ها مواجه هستند و حضور یک وکیل با تجربه ، مساعدت به دستگاه قضائی نیز محسوب می گردد.

فهرستی از متداول ترین دعاوی خانواده

لینکهای زیر ، به معرفی مهمترین دعاوی خانواده که توسط وکیل خانواده بصورت تخصصی ، طرح و یا دفاع می گردد می پردازد . در بیان مطالب ، رویه قضائی دادگاه های تهران مورد توجه قرار گرفته است :

 1-طلاق توافقی

2-طلاق به درخواست آقا

2-طلاق به درخواست خانم

3-تمکین

4-استرداد جهیزیه

5-نفقه

6-عدم تمکین زوجه به دلیل ترک انفاق

7-اثر عدم تمکین زن بر شرط تمکن زوج برای ازدواج مجدد

8-اثبات خوف ضرر جانی زوجه

9-فسخ نکاح

10-طلاق توافقی و مهریه

11-حق ملاقات با فرزند

12-حضانت فرزندان

13-استرداد طفل

14-الزام به تحویل طفل

14-اجرت المثل ایام زندگی مشترک

15-اثبات رجوع

16-مطالبه مهریه

17-اعسار

18-جرم عدم استرداد فرزند مشترک

19-اثبات زوجیت

جرائم مرتبط با دعاوی خانواده

نقض حقوق و تکالیفی که اعضاء خانواده در برابر یکدیگر بر عهده دارند ، گاهی موجب ایجاد مسئولیت کیفری برای آنها نیز می گردد .

اعمالی که از سوی زوجین علیه یکدیگر ارتکاب می یابد و برای آن اعمال در قانون ، مجازات تعیین شده است جرم خانوادگی محسوب می گردد.

بهترین وکیل خانواده علاوه بر تسلط بر جنبه حقوقی دعاوی خانواده ، بر جنبه عمومی و کیفری آن نیز تسلط دارد. این جنبه ، شامل جرائم و مجازاتها می گردد .این دو جنبه از دعاوی خانواده از یکدیگر قابل تفکیک نیستند .

آگاهی از جنبه کیفری دعاوی خانواده که جرم و مجازات در روابط زوجین می باشد ، گاهی موجب تغییر اساسی در تصمیم گیری و رفتار افراد می گردد.

برخی از جنبه های کیفری در دعاوی خانواده که برای آنها جرم تعریف شده است و مجازات دارد عبارتند از : ترک انفاق ، امتناع از انجام تکالیف حضانت ، انکار یا ادعای زوجیت ، فرار از دین ، فریب در ازدواج یا تدلیس و … که به توضیح مختصری از آن می پردازیم . 

جرائم مرتبط با دعاوی خانواده

1-جرم ترک انفاق 

هرکس با داشتن توانائی مالی، نفقه زن خود را در صورت تمکین او ندهد، یا از پرداخت نفقه سایر اشخاص واجب ‌النفقه خودداری نماید به حبس تعزیری درجه 6 محکوم می‌شود .

امتناع از پرداخت نفقه زوجه ‌ای که به موجب قانون مجاز به عدم تمکین است و نیز نفقه فرزندان ناشی از تلقیح مصنوعی یا کودکان تحت سرپرستی نیز مشمول مقررات ترک انفاق می باشد.

بلحاظ ارتباط دعاوی خانواده با جنبه کیفری آنها ، معمولاً  افراد برای انتخاب وکیل در جنبه های کیفری آنها هم ، وکیل خانواده را انتخاب می کنند .

 

2-امتناع از انجام تکالیف حضانت :

هرگاه مسئول حضانت از انجام تکالیف مربوط به حضانت خودداری ، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه 8 و درصورت تکرار ، به حداکثر مجازات مذکور محکوم می‌ شود .

بلحاظ حقوقی نیز وکیل خانواده می تواند ، در صورت اثبات امتناع از انجام تکالیف مربوط به حضانت از سوی شخصی که حضانت با اوست ، از دادگاه درخواست نماید که نسبت به واگذاری حضانت به دیگری یا تعیین شخص ناظر در صورت مصلحت طفل ، اتخاذ تصمیم گردد.

 

3-انکار یا ادعای زوجیت :

از دیگر دعاوی که در حوزه فعالیت وکیل خانواده می باشد ، وکالت در طرح یا دفاع از دعوای انکار یا ادعای زوجیت می باشد .

هرکس در دادگاه زوجیت را انکار کند و سپس ثابت شود این انکار بی ‌اساس بوده است یا برخلاف واقع با طرح شکایت کیفری یا دعوای حقوقی مدعی زوجیت با دیگری شود به حبس تعزیری درجه 6 و یا جزای نقدی درجه 6 محکوم می‌شود .

این حکم درمورد قائم مقام قانونی اشخاص مذکور نیز که با وجود علم به زوجیت، آن را در دادگاه انکار کند یا علی رغم علم به عدم زوجیت با طرح شکایت کیفری یا دعوای حقوقی مدعی زوجیت گردد، جاری است.

 

5-جرم فرار از دین :

انتقال مال به دیگری به هر نحو به ‌وسیله مدیون با انگیزه فرار از ادای دین به نحوی که باقیمانده اموال برای پرداخت دیون کافی نباشد ، موجب حبس تعزیری یا جزای نقدی درجه 6 یا جزای نقدی معادل نصف محکوم‌به یا هر دو مجازات می ‌شود و در صورتی که انتقال گیرنده نیز با علم به موضوع اقدام کرده باشد در حکم شریک جرم است. در این صورت عین آن مال و در صورت تلف یا انتقال، مثل یا قیمت آن از اموال انتقال‌گیرنده به عنوان جریمه اخذ و محکوم ‌به از محل آن پرداخت خواهد شد .

 

 

 6-فریب در ازدواج یا تدلیس :

چنانچه هر یک از زوجین قبل از عقد ازدواج طرف خود را به امور واهی از قبیل داشتن تحصیلات عالی، تمکن مالی، موقعیت ‌اجتماعی، شغل و سمت خاص ، تجرد و امثال آن فریب دهد و عقد بر مبنای هر یک از آنها واقع گردد ، تدلیس را فریب در ازدواج بوده و مرتکب به حبس تعزیری از شش ماه تا دو سال ‌محکوم می‌گردد.

دعاوی کیفری دیگری نیز در حوزه دعاوی خانواده مطرح می گردد که از جمله آنها : جرم عدم ثبت ازدواج ، طلاق ، فسخ نکاح و رجوع ، جرم ممانعت از ملاقات طفل با اشخاص ذی حق ، عدم استرداد طفل می باشد که وکیل خانواده در حوزه این موارد نیز فعالیت می کند .

 

مشاوره با وکیل خانواده : حضوری با تعیین وقت قبلی.

مشاوره تلفنی چند دقیقه هم مقدور نمی باشد.

طرح و دفاع از دعاوی توسط وکیل متخصص خانواده

حضور : شنبه تا چهارشنبه بغیر از ایام تعطیل با تعیین وقت قبلی

امتیاز ۰ از ۵ – ۰ رای
spinner در حال ثبت رای